Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5302Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Γιαννακάς, Ανδρέας Ε. | el |
| dc.date.accessioned | 2015-10-23T10:29:33Z | - |
| dc.date.available | 2015-10-23T10:29:33Z | - |
| dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5302 | - |
| dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.2042 | - |
| dc.rights | Default License | - |
| dc.subject | - | |
| dc.title | Σύνθεση, χαρακτηρισμός και μελέτη ιδιοτήτων καινοτόμων νανοσύνθετων υλικών PS, PE-αργίλων | el |
| heal.type | doctoralThesis | - |
| heal.type.en | Doctoral thesis | en |
| heal.type.el | Διδακτορική διατριβή | el |
| heal.identifier.secondary | Δ.Δ. ΓΙΑ 2009 | - |
| heal.language | el | - |
| heal.access | free | - |
| heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Διαχείρησης Φυσικών Πόρων και Επιχειρήσεων. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων | el |
| heal.publicationDate | 2009 | - |
| heal.bibliographicCitation | Βιβλιογραφία: σ. 153 - 157 | el |
| heal.advisorName | - | |
| heal.committeeMemberName | Πομώνης, Φίλιππος | el |
| heal.committeeMemberName | Κορδούλης, Χρήστος | el |
| heal.committeeMemberName | Λάνταβος, Αθανάσιος | el |
| heal.committeeMemberName | Τρικαλίτης, Παντελής | el |
| heal.committeeMemberName | Βαϊμάκης, Τιβέριος | el |
| heal.committeeMemberName | Τριανταφυλλίδης, Κώστας | el |
| heal.committeeMemberName | Γουρνής, Δημήτρης | el |
| heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Διαχείρησης Φυσικών Πόρων και Επιχειρήσεων. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων | el |
| heal.academicPublisherID | uoi | - |
| heal.numberOfPages | 157 σ. | - |
| heal.fullTextAvailability | true | - |
| Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Δ. Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.pdf | 7.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License