Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39561
Title: Έξυπνη συσκευασία: παραγωγή μεμβρανών από άμυλο καλαμποκιού με ενσωματωμένο δείκτη από κόκκινο λάχανο και μελέτη της δράσης τους σε κιμά κοτόπουλο
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Subject classification: Χημεία και Ανάλυση Τροφίμων
Keywords: Έξυπνη συσκευασία,Συσκευασία τροφίμων,Εδώδιμες μεμβράνες,Άμυλο καλαμποκιού,Φυσικός δείκτης,Εκχύλισμα ανθοκυανινών από κόκκινο λάχανο,Κιμάς κοτόπουλο,Μικροβιολογική ανάλυση,Φυσικοχημικές και αναλυτικές τεχνικές,Ολικό πτητικό άζωτο,Smart packaging,Red cabbage extract,Edible films
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39561
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. Καλύβα Ζαχαρούλα (2025).pdf3.49 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons