Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39561| Title: | Έξυπνη συσκευασία: παραγωγή μεμβρανών από άμυλο καλαμποκιού με ενσωματωμένο δείκτη από κόκκινο λάχανο και μελέτη της δράσης τους σε κιμά κοτόπουλο |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
| Subject classification: | Χημεία και Ανάλυση Τροφίμων |
| Keywords: | Έξυπνη συσκευασία,Συσκευασία τροφίμων,Εδώδιμες μεμβράνες,Άμυλο καλαμποκιού,Φυσικός δείκτης,Εκχύλισμα ανθοκυανινών από κόκκινο λάχανο,Κιμάς κοτόπουλο,Μικροβιολογική ανάλυση,Φυσικοχημικές και αναλυτικές τεχνικές,Ολικό πτητικό άζωτο,Smart packaging,Red cabbage extract,Edible films |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39561 |
| Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Μ.Ε. Καλύβα Ζαχαρούλα (2025).pdf | 3.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License