Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38620
Title: | Αντίληψη και αισθητηριακή αξιολόγηση ειδικών για το παραδοσιακό ελληνικό τυρί Κασκαβαλι Πίνδου Perception and sensory evaluation of experts for a traditional Greek Cheese Kashkavali Pindou |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
Keywords: | Παραδοσιακά προϊόντα,Ημίσκληρο τυρί,Εστιατόρια,Αναβίωση προϊόντων,Ελλάδα,Καινοτομία,Εφοδιαστική αλυσίδα,Γαστρονομία,Μέθοδος των Δελφών |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38620 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.18325 |
Link: | https://doi.org/10.3390/dairy5040053 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΣΙΑΦΑΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ 2024.pdf | 4.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License