Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38620
Title: Αντίληψη και αισθητηριακή αξιολόγηση ειδικών για το παραδοσιακό ελληνικό τυρί Κασκαβαλι Πίνδου
Perception and sensory evaluation of experts for a traditional Greek Cheese Kashkavali Pindou
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Keywords: Παραδοσιακά προϊόντα,Ημίσκληρο τυρί,Εστιατόρια,Αναβίωση προϊόντων,Ελλάδα,Καινοτομία,Εφοδιαστική αλυσίδα,Γαστρονομία,Μέθοδος των Δελφών
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38620
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.18325
Link: https://doi.org/10.3390/dairy5040053
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ



This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons