Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38612
Title: | Αντίληψη καταναλωτή για τα ποιοτικά ελληνικά κίτρινα τυριά στην μετά-κορονοϊό (covid-19) εποχή Consumers' perception of quality greek yellow cheese in the post-coronavirus (cocid-19) era |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
Keywords: | Ερωτηματολόγιο αντίληψης καταναλωτή,Κίνητρα επιλογής τροφίμων,Αγορά και κατανάλωση τυριού από τον καταναλωτή,Μετα-κορωνοϊό εποχή,Ελληνικά κίτρινα τυριά,Λαδοτύρι Μυτιλήνης,Consumer perception questionnaire,Food choice motives,Consumer’s purchase and consumption of cheese,Post COVID-19 era,Greek yellow cheese,Ladotyri cheese of Mytilene |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38612 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.18317 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΜΠΑΜΙΧΑ 2024pdf | 4.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License