Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38612
Title: Αντίληψη καταναλωτή για τα ποιοτικά ελληνικά κίτρινα τυριά στην μετά-κορονοϊό (covid-19) εποχή
Consumers' perception of quality greek yellow cheese in the post-coronavirus (cocid-19) era
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Keywords: Ερωτηματολόγιο αντίληψης καταναλωτή,Κίνητρα επιλογής τροφίμων,Αγορά και κατανάλωση τυριού από τον καταναλωτή,Μετα-κορωνοϊό εποχή,Ελληνικά κίτρινα τυριά,Λαδοτύρι Μυτιλήνης,Consumer perception questionnaire,Food choice motives,Consumer’s purchase and consumption of cheese,Post COVID-19 era,Greek yellow cheese,Ladotyri cheese of Mytilene
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38612
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.18317
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΜΠΑΜΙΧΑ 2024pdf4.51 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons