Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38608
Title: Σύγκριση βιβλιογραφικών δεδομένων για χημική σύσταση τυριού Φέτα και άλλων λευκών τυριών άλμης
Comparison of bibliographic data on chemical composition of Feta cheese and other white brined cheeses
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Subject classification: Χημεία Τροφίμων
Keywords: Φέτα,Λευκά τυριά άλμης,Τελεμές,Ντομιάτι,Ιρανικό λευκό τυρί,Λευκό τυρί άλμης Βόρειας Μακεδονίας,,Τυρί Λίκβαν,Beyaz Peynir
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38608
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.18313
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΗΤΑ 2024.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.