Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38387
Title: | Διαφορές της σύστασης φιλέτου τσιπούρας Sparus Aurata με βάση το μέγεθος και την εποχή εκτροφής. Διερεύνηση της συμπεριφοράς των καταναλωτών Differences in fillet composition of sea bream Sparus aurata based on size and rearing season. Consumer behavior research |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
Subject classification: | Διαφορές της σύστασης φιλέτου τσιπούρας Sparus Aurata με βάση το μέγεθος και την εποχή εκτροφής. Διερεύνηση της συμπεριφοράς των καταναλωτών. Differences in fillet composition of sea bream Sparus aurata based on size and rearing season. Consumer behavior research. |
Keywords: | Τσιπούρα,Λιπαρά οξέα,Θρεπτική αξία,Ερωτηματολόγιο,Sparus aurata,Fatty acids,Consumer behavior,Nutrition value |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38387 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.18092 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
M.E. Πετροκιλίδου Ιωάννα-Μαρία (2024).pdf | 3.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License