Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38119
Title: | Μελέτη των φυσικοχημικών παραμέτρων ερυθρού οίνου κατά τη συντήρησή του σε συσκευασία bag-in-box |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
Subject classification: | Συσκευασία οίνου |
Keywords: | bag in box,Ερυθρός οίνος,Red wine |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38119 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17826 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΕΡΥΘΡΟΥ ΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ BAG-IN-BOX.pdf | 3.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License