Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38041
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Προδρομίδης, Ιωάννης | el |
dc.date.accessioned | 2024-06-21T09:51:59Z | - |
dc.date.available | 2024-06-21T09:51:59Z | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38041 | - |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17748 | - |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Γνώση, Οργάνωση, Δημιουργικότητα | el |
dc.subject | Knowlidge, Organization, Creativity | en |
dc.title | Καινοτομία και ποιότητα στην ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος στην Ελλάδα | el |
dc.title | Innovation and quality in development of the hotel product in Hellas. | en |
heal.type | bachelorThesis | el |
heal.type.en | Bachelor thesis | en |
heal.type.el | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.generalDescription | Α/Α 778 | el |
heal.classification | Ξενοδοχεία -- Διοίκηση και οργάνωση | el |
heal.language | el | el |
heal.access | campus | el |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής | el |
heal.publicationDate | 2022 | - |
heal.abstract | Εν κατακλείδι: Η είσοδος των ρομπότ στα ξενοδοχεία: Έχει αυξήσει τις θέσεις εργασίας Κάθε χρόνο δημιουργούνται 2 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας Διευκόλυνση πελατών 5 Γρηγορότερη παροχή υπηρεσιών στον πελάτη, εύκολα και απομακρυσμένα Διευκόλυνση προσωπικού στα ξενοδοχεία απαλλάσσοντας το από αγγαρείες Έλλειψη ικανών και άρτια εκπαιδευμένων στελεχών, για χειρισμό νέων τεχνολογιών Έλλειψη ιδιωτικότητας Δεν πρέπει να παραγκωνίζεται η ποιότητα Δεν υπάρχει το ζεστό και φιλικό κλήμα που πολλές φορές δημιουργεί ο ανθρώπινος παράγοντας | el |
heal.abstract | In conclusion: The entry of robots into hotels: It has increased jobs Every year 2 million new jobs are created Customer facilitation Faster provision of services to the customer, easily and remotely Facilitating hotel staff by relieving them of chores Lack of competent and well-trained executives to handle new technologies 6 Lack of privacy Quality should not be sidelined There is no warm and friendly vine that the human factor often creates | en |
heal.advisorName | Γαλανού, Αικατερίνη | el |
heal.committeeMemberName | Αναγνωστάκης, Αικατερίνη | el |
heal.committeeMemberName | Μιλητσόπουλος, Κωνσταντίνος | el |
heal.academicPublisher | Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής | el |
heal.academicPublisherID | teiep | el |
heal.numberOfPages | σ. 74 | el |
heal.fullTextAvailability | false | - |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License