Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37315
Title: Μελέτη ανασκόπησης της καλλιέργειας των εσπεριδοειδών στην Περιφέρεια Ηπείρου, καθώς και της χημικής σύστασης και θρεπτικής αξίας των καρπών τους
Study Review of Citrus Cultivation in the Region of Epirus, as well as the chemical composition and nutritional value of their fruits
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σχολή Θετικών Επιστημών
University of Ioannina, School of Positive Sciences
Subject classification: Χημεία και τεχνολογία τροφίμων
Chemical and tecnology of foods
Keywords: Εσπεριδοειδή,Περιφέρεια Ηπείρου,Χημική σύσταση,Θρεπτικά συστατικά,Citrus fruits,Region of Epirus,Chemical composition,Nutrients
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37315
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17026
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (2024).pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons