Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37315
Title: | Μελέτη ανασκόπησης της καλλιέργειας των εσπεριδοειδών στην Περιφέρεια Ηπείρου, καθώς και της χημικής σύστασης και θρεπτικής αξίας των καρπών τους Study Review of Citrus Cultivation in the Region of Epirus, as well as the chemical composition and nutritional value of their fruits |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σχολή Θετικών Επιστημών University of Ioannina, School of Positive Sciences |
Subject classification: | Χημεία και τεχνολογία τροφίμων Chemical and tecnology of foods |
Keywords: | Εσπεριδοειδή,Περιφέρεια Ηπείρου,Χημική σύσταση,Θρεπτικά συστατικά,Citrus fruits,Region of Epirus,Chemical composition,Nutrients |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37315 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17026 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (2024).pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License