Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37300| Title: | Συγκριτική αξιολόγηση της περιεκτικότητας σε ολικά αντιοξειδωτικά και φαινολικές ουσιές σε νωπά και αποξηραμένα φύλλα δάφνης |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
| Subject classification: | Αρωματικά φυτά - Δάφνη |
| Keywords: | Αρωματικά φυτά,Δάφνη |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37300 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17011 |
| Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License