Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/36817
Title: Οι ομικές τεχνολογίες στη διασφάλιση της ποιότητας και της αυθεντικότητας τροφίμων
Foodomics – based approaches to evaluate food quality and authenticity
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών.
Subject classification: Χημεία τροφίμων
Keywords: Τροφομική
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/36817
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.16530
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. Μερκούρη Φιλοθέη (2024).pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons