Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/36817| Title: | Οι ομικές τεχνολογίες στη διασφάλιση της ποιότητας και της αυθεντικότητας τροφίμων Foodomics – based approaches to evaluate food quality and authenticity |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. |
| Subject classification: | Χημεία τροφίμων |
| Keywords: | Τροφομική |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/36817 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.16530 |
| Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Μ.Ε. Μερκούρη Φιλοθέη (2024).pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License