Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/33397
Title: | Επίδραση του υλικού συσκευασίας κατά την ωρίμανση στην ποιότητα του τυριού φέτα |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
Keywords: | Φέτα,Βαρέλι,Ανοξείδωτη δεξαμενή,Λευκοσιδηρό δοχείο,Ωρίμανση |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/33397 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.13113 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΘΩΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2023.pdf | 3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.