Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/33362
Title: Study of the chemical composition, antioxidants and antimicrobial properties of selected foods and beverages
Μελέτη της σύστασης, των αντιοξειδωτικών και των αντιμικροβιακών ιδιοτήτων επιλεγμένων τροφίμων και ποτών
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Subject classification: Food science
Keywords: Fruit juices,Chemical composition,Antioxidant activity,Antimicrobial activity,PCA
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/33362
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.13078
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. Jonilda Llupa 2023.pdf8.91 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons