Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32673
Title: | Μελέτη επίδρασης προσθήκης φυτικών προϊόντων σε ποιοτικά χαρακτηριστικά ελαιολάδου και τσίπουρου Study of the effect of the addition of herbal products on quality characteristics of olive oil and tsipouro |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
Subject classification: | Χημεία τροφίμων |
Keywords: | Εμπλουτισμός,Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο,Τσίπουρο,Μαστιχέλαιο Χίου,Κρόκος Κοζάνης (Σαφράν),Ροδόνερο,Ποιοτικά χαρακτηριστικά,Αντιοξειδωτική δράση,Βιοδράσεις,Fortification,Extra virgin olive oil,Tsipouro,Chios mastiha essential oil,Krokos Kozanis (Saffron),Rosewater,Quality characteristics,Antioxidant activity,Bioactivities |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32673 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12475 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. Κουκουλάκη Ιωάννα (2023) .pdf | 2.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License