Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32673
Title: Μελέτη επίδρασης προσθήκης φυτικών προϊόντων σε ποιοτικά χαρακτηριστικά ελαιολάδου και τσίπουρου
Study of the effect of the addition of herbal products on quality characteristics of olive oil and tsipouro
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Subject classification: Χημεία τροφίμων
Keywords: Εμπλουτισμός,Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο,Τσίπουρο,Μαστιχέλαιο Χίου,Κρόκος Κοζάνης (Σαφράν),Ροδόνερο,Ποιοτικά χαρακτηριστικά,Αντιοξειδωτική δράση,Βιοδράσεις,Fortification,Extra virgin olive oil,Tsipouro,Chios mastiha essential oil,Krokos Kozanis (Saffron),Rosewater,Quality characteristics,Antioxidant activity,Bioactivities
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32673
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12475
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. Κουκουλάκη Ιωάννα (2023) .pdf2.21 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons