Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32654
Title: Επίδραση του σεληνίου στην οξείδωση λευκών οίνων
Effect of selenium on the oxidation of white wines
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Keywords: Σελήνιο,Λευκοί οίνοι,Οξείδωση,Πτητικές ενώσεις,Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά,Φαινολικές ενώσεις,Απορρόφηση 420 nm,Selenium,White wines,Oxidation,Volatile compounds,Organoleptic characteristics,Phenolic compounds,Absorption 420 nm
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32654
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12457
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. Σουλτσιώτου Αποστολία (2023).pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons