Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32416
Title: | Διερεύνηση χρήσης νέων θρεπτικών υποστρωμάτων και χρωστικών στον τομέα της μικροβιολογίας τροφίμων Investigating novel nutrient substrates and pigments for use in the field of food microbiology |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
Subject classification: | Αλκαλική φωσφατάση |
Keywords: | Αλκαλική φωσφατάση,Έλεγχος γρήγορης παστερίωσης στο γάλα,Γάλα,Μικροβιολογία τροφίμων,Ολική μικροβιακή χλωρίδα,Αριθμός σωματικών κυττάρων,Μαστίτιδα,Alkaline phosphatase,Milk pasteurization control,Milk,Food microbiology,Total plate count,Somatic cell count,Mastitis |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32416 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12227 |
Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Δ.Δ. ΓΕΡΟΚΟΜΟΥ ΒΑΙΑ Χ. 2022.pdf | 9.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License