Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32416
Title: Διερεύνηση χρήσης νέων θρεπτικών υποστρωμάτων και χρωστικών στον τομέα της μικροβιολογίας τροφίμων
Investigating novel nutrient substrates and pigments for use in the field of food microbiology
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Subject classification: Αλκαλική φωσφατάση
Keywords: Αλκαλική φωσφατάση,Έλεγχος γρήγορης παστερίωσης στο γάλα,Γάλα,Μικροβιολογία τροφίμων,Ολική μικροβιακή χλωρίδα,Αριθμός σωματικών κυττάρων,Μαστίτιδα,Alkaline phosphatase,Milk pasteurization control,Milk,Food microbiology,Total plate count,Somatic cell count,Mastitis
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32416
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12227
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΓΕΡΟΚΟΜΟΥ ΒΑΙΑ Χ. 2022.pdf9.95 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons