Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32338
Title: Συγκριτική αξιολόγηση της ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και της περιεκτικότητας σε ολικές φαινόλες και ασκορβικό οξύ σε καρπούς ακτινίδιου που καλλιεργούνται στην Άρτα
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Subject classification: Ακτινίδιο
Keywords: Ακτινίδιο,Αντιοξειδωτικά,Φαινολικά συστατικά,βιταμίνη C,Kiwi fruit,Antioxidants,Phenolic substances,Vitamin C,cv Tsechelidis,cv Hayward,cv Soreli
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32338
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12149
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΜΠΕΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 2022.pdf2.77 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons