Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31961| Title: | Επίδραση καλλιεργειών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά αγελαδινού και γίδινου επιδορπίου γιαουρτιού Effect of cultures on the quality characteristics of cow and goat dessert yogurts |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
| Subject classification: | Προβιοτικά |
| Keywords: | Προβιοτικά,Επιδόρπιο γιαουρτιού,Καλλιέργειες εκκίνησης |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31961 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11773 |
| Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Δ.Δ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Μ. 2022.pdf | 2.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License