Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31961
Title: Επίδραση καλλιεργειών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά αγελαδινού και γίδινου επιδορπίου γιαουρτιού
Effect of cultures on the quality characteristics of cow and goat dessert yogurts
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Προβιοτικά
Keywords: Προβιοτικά,Επιδόρπιο γιαουρτιού,Καλλιέργειες εκκίνησης
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31961
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11773
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Μ. 2022.pdf2.67 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons