Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31683| Title: | Ποιοτική διερεύνηση της προστιθέμενης αξίας που προκύπτει από την
εφαρμογή συστημάτων ιχνηλασιμότητας blockchain σε αγροδιατροφικά
προϊόντα μικρομεσαίων παραγωγών στην Ελλάδα. Qualitative exploration of the added-value resulting from the application of blockchain traceability systems to agricultural products of small-medium producers in Greece.  | 
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. | 
| Subject classification: | Αγροτικά προϊόντα -- Βιολογικός έλεγχος Συμπεριφορά καταναλωτή  | 
| Keywords: | Blockchain τεχνολογία (BCT),Ιχνηλασιμότητα,Εμπιστοσύνη καταναλωτών,Μικρο-μεσαίοι παραγωγοί,Κριτήρια επιλογής αγροδιατροφικών προϊόντων,Blockchain technology (BCT),Traceability,Consumer trust,Small media-sized producers,Consumer’s criteria on agricultural products | 
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31683 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11499  | 
| Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΛΧ | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Μ.Ε. ΒΑΣΔΕΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ 2022.pdf | Μεταπτυχιακή εργασία | 889.79 kB | Adobe PDF | View/Open | 
This item is licensed under a Creative Commons License