Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31683
Title: Ποιοτική διερεύνηση της προστιθέμενης αξίας που προκύπτει από την εφαρμογή συστημάτων ιχνηλασιμότητας blockchain σε αγροδιατροφικά προϊόντα μικρομεσαίων παραγωγών στην Ελλάδα.
Qualitative exploration of the added-value resulting from the application of blockchain traceability systems to agricultural products of small-medium producers in Greece.
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.
Subject classification: Αγροτικά προϊόντα -- Βιολογικός έλεγχος
Συμπεριφορά καταναλωτή
Keywords: Blockchain τεχνολογία (BCT),Ιχνηλασιμότητα,Εμπιστοσύνη καταναλωτών,Μικρο-μεσαίοι παραγωγοί,Κριτήρια επιλογής αγροδιατροφικών προϊόντων,Blockchain technology (BCT),Traceability,Consumer trust,Small media-sized producers,Consumer’s criteria on agricultural products
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31683
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11499
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΛΧ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΒΑΣΔΕΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ 2022.pdfΜεταπτυχιακή εργασία889.79 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons