Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31607
Title: | Μεταβολές των συστατικών του ελαιολάδου κατά την αποθήκευση και το μαγείρεμα Changes in olive oil composition during storage and thermal treatments |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Subject classification: | Ελαιόλαδο -- Χημική ανάλυση |
Keywords: | Ελαιόλαδο,Φαινολικές ενώσεις,Πτητικές ενώσεις,Αποθήκευση ελαιολάδου,Οργανοληπτικός έλεγχος |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31607 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11423 |
Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Δ.Δ. ΚΩΤΣΙΟΥ ΚΑΛΗ 2015.pdf | 4.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License