Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31607
Title: Μεταβολές των συστατικών του ελαιολάδου κατά την αποθήκευση και το μαγείρεμα
Changes in olive oil composition during storage and thermal treatments
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Ελαιόλαδο -- Χημική ανάλυση
Keywords: Ελαιόλαδο,Φαινολικές ενώσεις,Πτητικές ενώσεις,Αποθήκευση ελαιολάδου,Οργανοληπτικός έλεγχος
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31607
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11423
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΚΩΤΣΙΟΥ ΚΑΛΗ 2015.pdf4.06 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons