Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31575
Title: | Κίνδυνος από αλλεργιογόνα συστατικά τροφίμων. |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Subject classification: | Τρόφιμα |
Keywords: | Αλλεργιογόνα συστατικά |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31575 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11391 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΣΙΩΖΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 2016.pdf | Μεταπτυχιακή εργασία | 1.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License