Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31575| Title: | Κίνδυνος από αλλεργιογόνα συστατικά τροφίμων. |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
| Subject classification: | Τρόφιμα |
| Keywords: | Αλλεργιογόνα συστατικά |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31575 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11391 |
| Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Μ.Ε. ΣΙΩΖΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 2016.pdf | Μεταπτυχιακή εργασία | 1.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License