Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29131| Title: | Χαρακτηρισμός πέντε ελληνικών ποικιλιών ερυθρών οίνων και διαφοροποίηση τους με ενόργανη ανάλυση και χημειομετρία Characterization of five Greek varieties of red wines and differentiation with instrumental analysis and chemometria  | 
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας | 
| Subject classification: | Οίνος και παρασκευή του -- Ελλάδα | 
| Keywords: | Ελληνικές ποικιλίες ερυθρού οίνου,Χαρακτηρισμός,Πτητικές ενώσεις,Φανολικές ενώσεις,Greek varieties of red wine,Characterization,Volotile compounds,Phenolic compounds | 
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29131 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.2833  | 
| Appears in Collections: | Διατριβές  Μεταπτυχιακής  Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Μ.Ε. ΚΑΡΙΜΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 2018.pdf | 4.14 MB | Adobe PDF | View/Open | 
This item is licensed under a Creative Commons License