Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29131
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Οίνος και παρασκευή του -- Ελλάδα
Keywords: Ελληνικές ποικιλίες ερυθρού οίνου,Χαρακτηρισμός,Πτητικές ενώσεις,Φανολικές ενώσεις,Greek varieties of red wine,Characterization,Volotile compounds,Phenolic compounds
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29131
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.2833
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΚΑΡΙΜΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 2018.pdf4.14 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons