Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29131
Title: Χαρακτηρισμός πέντε ελληνικών ποικιλιών ερυθρών οίνων και διαφοροποίηση τους με ενόργανη ανάλυση και χημειομετρία
Characterization of five Greek varieties of red wines and differentiation with instrumental analysis and chemometria
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Οίνος και παρασκευή του -- Ελλάδα
Keywords: Ελληνικές ποικιλίες ερυθρού οίνου,Χαρακτηρισμός,Πτητικές ενώσεις,Φανολικές ενώσεις,Greek varieties of red wine,Characterization,Volotile compounds,Phenolic compounds
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29131
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.2833
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΚΑΡΙΜΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 2018.pdf4.14 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons