Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29131
Title: | Χαρακτηρισμός πέντε ελληνικών ποικιλιών ερυθρών οίνων και διαφοροποίηση τους με ενόργανη ανάλυση και χημειομετρία Characterization of five Greek varieties of red wines and differentiation with instrumental analysis and chemometria |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Subject classification: | Οίνος και παρασκευή του -- Ελλάδα |
Keywords: | Ελληνικές ποικιλίες ερυθρού οίνου,Χαρακτηρισμός,Πτητικές ενώσεις,Φανολικές ενώσεις,Greek varieties of red wine,Characterization,Volotile compounds,Phenolic compounds |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29131 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.2833 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΚΑΡΙΜΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 2018.pdf | 4.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License