Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/28213
Title: Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου όπως επηρεάζονται από την καλλιέργεια της ελιάς και τη διαδικασία εξαγωγής
Study of the qualitative characteristics of olive oil as influenced by the conditions of cultivation of olive tree and the production process
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Ελαιόλαδο
Keywords: Φύκη,Ποιότητα ελαιολάδου,Καροτενοειδή,Πτητικό προφίλ,Λιπαρά οξέα,Λίπανση,Seaweed,Olive oil quality,Carotenoid,Volatile profile
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/28213
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3422
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΖΗΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 2017.pdf4.03 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons