Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/28121
Title: | Συσχέτιση των επιπέδων της πρωτεΐνης PCSK9 στον ορό με βαθμό προσκόλλησης στη μεσογειακή διατροφη και την απώλεια βάρους Effects of increased body weight and short term weight loss on serum PCSK9 levels |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής |
Subject classification: | Παχυσαρκία |
Keywords: | Μεσογειακή διατροφή,Παχυσαρκία,Απώλεια βάρους,PCSK9,Obesity,Weight loss,Triglycerides,Apolipoprotein |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/28121 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.2231 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΙΑΤ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ 2017.pdf | 2.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License