Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27724
Title: | Αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες εμπορικών χυμών με βάση το ρόδι Antioxidant and antibacterial activity of commercial pomegranate based juices |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Subject classification: | Ρόδι |
Keywords: | Χυμός ροδιού,Φαινολικές ουσίες,Αντιβακτηριακή δράση,DPPH,GC-MS,Pomegranate juices,Polyphenols,Antibacterial activity |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27724 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1765 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΛΕΝΗ 2016.pdf | 2.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License