Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27111
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΣκαφίδα, Παναγιώταel
dc.date.accessioned2015-12-15T10:27:53Z-
dc.date.available2015-12-15T10:27:53Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27111-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3123-
dc.rightsDefault License-
dc.subject-
dc.titleΧημική ανάλυση φυτικού προϊόντος και μελέτη της επίδρασής του στην τροποποίηση των λιπιδίων του αίματος πειραματόζωωνel
heal.typedoctoralThesis-
heal.type.enDoctoral thesisen
heal.type.elΔιδακτορική διατριβήel
heal.classificationΛιπίδιαel
heal.classificationΠειραματόζωαel
heal.classificationNLGen
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικήςel
heal.publicationDate2003-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: σ. 207-229el
heal.advisorNameΕυαγγέλου , Άγγελοςel
heal.committeeMemberName-
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικήςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages229 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΙΑΤ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ.-ΣΚΑΦΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Α..pdf9.32 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons