Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΣολομών, Εσθήρel
dc.contributor.authorΣτεφανή, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2015-12-14T09:14:32Z-
dc.date.available2015-12-14T09:14:32Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26855-
dc.rightsDefault License-
dc.subjectΔιατροφή-
dc.titleΟ άνθρωπος είναι ό,τι τρώει...: προσεγγίσεις στην ιστορία της διατροφής.-
heal.typebookChapter-
heal.type.enBook chapteren
heal.type.elΚεφάλαιο βιβλίουel
heal.generalDescription19 σ.-
heal.languageel-
heal.accesscampus-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Καλών Τεχνών.Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνηςel
heal.publicationDate2010-
heal.bibliographicCitation--
heal.publisherΑρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrue-
heal.bookNameΟ πολιτισμός στο τραπέζιel
Appears in Collections:Μονογραφίες ( Κλειστές) - ΠΤΕΤ



This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons