Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26796
Title: Εφαρμογή συστήματος δειαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων (ISO 22000:2005) σε αρτοποιείο και υποκατάστημα του
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Keywords: -
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26796
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1381
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΚΩΤΣΙΝΑ.pdf9.57 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons