Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26796
Title: | Εφαρμογή συστήματος δειαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων (ISO 22000:2005) σε αρτοποιείο και υποκατάστημα του |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Keywords: | - |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26796 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1381 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΚΩΤΣΙΝΑ.pdf | 9.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License