Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/1268
Title: Μελέτη της ποιότητας και υγιεινής ενός νωπού προϊόντος πουλερικών (σουβλάκι κοτόπουλο/πιπεριά) - επίδραση του συνδυασμού συσκευασίας τροποποιημένης ατμόσφαιρας και θυμαρέλαιου/χιτοζάνης
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Keywords: Σουβλάκι Kοτόπουλο/Πιπεριά,Έλεγχος ποιότητας προϊόντων πουλερικών,Υγιεινή και Ασφάλεια προϊόντων πουλερικών,Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας,Θυμαρέλαιο,Χιτοζάνη,Παθογόνα βακτήρια τροφικής προέλευσης (Listeria, Salmonella, Bacillus spp.),Επίδραση μικροκυμάτων στην επιβίωση παθογόνων βακτηρίων
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/1268
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1378
Link: Δ.Δ. ΓΙΑ 2010
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.pdf8.84 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons