Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/12172
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Μπάδα, Κωνσταντίνα | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T17:16:20Z | - |
dc.date.available | 2015-11-24T17:16:20Z | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/12172 | - |
dc.rights | Default Licence | - |
dc.title | Διερευνώντας την ιστορία και τον πολιτισμό της ελληνικής διατροφής ( 18ος - 20ος αι.) | el |
heal.type | journalArticle | - |
heal.type.en | Journal article | en |
heal.type.el | Άρθρο Περιοδικού | el |
heal.access | campus | - |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Φιλοσοφική Σχολή. Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας | el |
heal.publicationDate | 2006 | - |
heal.journalName | Ηπειρωτικά Γράμματα | el |
heal.journalType | non peer-reviewed | - |
heal.fullTextAvailability | TRUE | - |
Appears in Collections: | Άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά ( Ανοικτά). ΙΣΤ |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License