Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9610
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚαλαντζής, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2019-01-09T08:22:05Z-
dc.date.available2019-01-09T08:22:05Z-
dc.date.issued2019-01-09-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9610-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΑρχές Υγιεινήςel
dc.subjectΤρόφιμαel
dc.titleΑρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης.el
heal.typebachelorThesis-
heal.classificationΤρόφιμα - Μέτρα ασφαλείαςel
heal.classificationΤρόφιμα - Αρχές Υγιεινήςel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T16:01:02Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2018-12-
heal.bibliographicCitationΚαλαντζής, Κ., 2018. Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης. Πτυχιακή Εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής.el
heal.advisorNameΤζώρα, Αθηνάel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages75-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons