Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/8556
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΝικολάου, Βασιλική - Άνναel
dc.date.accessioned2018-03-09T08:00:02Z-
dc.date.available2018-03-09T08:00:02Z-
dc.date.issued2018-03-09-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/8556-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΦέταel
dc.titleΠαραγωγή παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων (Φέτα Π.Ο.Π., Γραβιέρα, Γιαούρτι).el
heal.typebachelorThesis-
heal.generalDescriptionΤμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής. - Α/Α 0361el
heal.classificationΤυροκομικά προϊόνταel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή Εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T16:00:25Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2017-
heal.bibliographicCitationΝικολάου, Β., 2017. Παραγωγή παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων (φέτα Π.Ο.Π., Γραβιέρα, Γιαούρτι). Πτυχιακή εργασία. Άρτα. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής.el
heal.advisorNameΧατζηζήσης, Λάμπροςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages44-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΝΑ.pdfΠτυχιακή Εργασία1.29 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons