Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/6794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚαραγιάννης, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2017-05-12T10:58:21Z-
dc.date.available2017-05-12T10:58:21Z-
dc.date.issued2017-05-12-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/6794-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectHACCPel
dc.subjectΤρόφιμαel
dc.titleΜελέτη HACCP σε επιχείρηση με δραστηριότητες " Αποθήκη τροφίμων & ποτών (Διατήρηση υπό συνθηκών περιβάλλοντος)".el
heal.typebachelorThesis-
heal.generalDescriptionΤμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής. Α/Α 0335el
heal.classificationHACCP - Μελέτηel
heal.classificationΤρόφιμα - HACCPel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T15:55:18Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2015-
heal.bibliographicCitationΚαραγιάννης, Γ., 2015. Μελέτη HACCP σε επιχείρηση με δραστηριότητες " Αποθήκη τροφίμων & ποτών (Διατήρηση υπό συνθηκών περιβάλλοντος)". Πτυχιακή εργασία. Άρτα. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής.el
heal.advisorNameΒόϊδαρου, Χρυσούλαel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages108-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
335.pdfΠτυχιακή εργασία29.99 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons