Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/5812
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΔήμου, Χριστίναel
dc.date.accessioned2016-09-23T07:21:50Z-
dc.date.available2016-09-23T07:21:50Z-
dc.date.issued2016-09-23-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/5812-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΕλιάel
dc.subjectHACCPel
dc.titleΕφαρμογή του συστήματος HACCP σε ελαιοτριβεία.el
heal.typebachelorThesis-
heal.generalDescriptionΤμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής - Α/Α 352el
heal.classificationΕλαιοκομία - HACCPel
heal.classificationHACCPel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T15:53:44Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2016-
heal.bibliographicCitationΔήμου, Χ., 2016. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε ελαιοτριβεία. Πτυχιακή εργασία. Άρτα. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής.el
heal.advisorNameΧατζηζήσης, Λάμπροςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages78-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
352.pdfΠτυχιακή εργασία1.11 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons