Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/5327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚόκκαλης, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2016-06-22T07:48:58Z-
dc.date.available2016-06-22T07:48:58Z-
dc.date.issued2016-06-22-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/5327-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΧοιρινά προϊόνταel
dc.subjectΚρεατοσκευάσματαel
dc.subjectΧοιρινό κρέαςel
dc.titleΤο μάρκετινγκ του χοιρινού κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων.el
heal.typebachelorThesis-
heal.generalDescriptionΤμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής - Α/Α 0349el
heal.classificationΚρέας - Μάρκετινγκel
heal.classificationΜάρκετινγκ - Χοιρινό κρέαςel
heal.dateAvailable2024-01-06T15:51:25Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2016-
heal.bibliographicCitationΚόκκαλης, Κ., 2016.Το μάρκετινγκ του χοιρινού κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων. Πτυχιακή εργασία. Άρτα. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής.el
heal.advisorNameΜαγκλάρας, Γεώργιοςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages52-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
349.pdfΠτυχιακή εργασία676.11 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons