Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/3826
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΣφακιανού, Αιμιλίαel
dc.contributor.authorΠουλακάκης, Στυλιανόςel
dc.date.accessioned2014-09-17T12:35:08Z-
dc.date.available2014-09-17T12:35:08Z-
dc.date.issued2014-09-17-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/3826-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.titleΑνασκόπηση των τεχνικών παραγωγής και της βακτηριολογικής ποιότητας μικροφυκών και ζωντανών θηραμάτων χρησιμοποιούμενων σε συνθήκες εντατικής εκτροφής τσιπούρας και λαβρακίουel
heal.typebachelorThesis-
heal.dateAvailable2024-01-05T13:52:26Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2007-
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Τμήμα Ιχθυοκομίας - Αλιείαςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Τμήμα Ιχθυοκομίας - Αλιείας

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons