Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/2726
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Σταματάκος, Γεώργιος | el |
dc.date.accessioned | 2014-09-10T14:00:05Z | - |
dc.date.available | 2014-09-10T14:00:05Z | - |
dc.date.issued | 2014-09-10 | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/2726 | - |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.title | Η επίδραση της λίπανσης με άζωτο και βόριο και του διαυλικού ψεκασμού με εκχύλισμα φυκιών στην απόδοση, ωρίμανση, θρεπτική κατάσταση και ποιότητα του ελαιόλαδου της ποικιλίας ελιάς Κωρονέικη στην περιοχή Νεάπολη Λακωνίας | el |
heal.type | bachelorThesis | - |
heal.dateAvailable | 2024-01-06T08:35:46Z | - |
heal.language | el | - |
heal.access | free | - |
heal.recordProvider | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου | el |
heal.publicationDate | 2007-06-22 | - |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας - Τμήμα Φυτικής Παραγωγής | el |
heal.academicPublisherID | teiep | - |
heal.fullTextAvailability | false | - |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License