Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/2170
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΒαμβούκου, Ειρήνηel
dc.date.accessioned2014-09-08T09:55:59Z-
dc.date.available2014-09-08T09:55:59Z-
dc.date.issued2014-09-08-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/2170-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΚρέας - Ποιότηταel
dc.titleHCCP : Έλεγχος και διασφάλισης ποιότητας προϊόντων σε επιχειρήσεις κρέατος της Λέσβουel
heal.typebachelorThesis-
heal.classificationHACCPel
heal.dateAvailable2024-01-06T15:49:13Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2006-09-08-
heal.advisorNameΒατζιάς, Γεώργιοςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας - Τμήμα Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons