Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13090
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΓεροθανάσης, Παρασκευάςel
dc.date.accessioned2021-10-18T05:51:07Z-
dc.date.available2021-10-18T05:51:07Z-
dc.date.issued2021-10-18-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13090-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΑκτινίδιοel
dc.subjectΠαραγωγήel
dc.titleΗ σύγχρονη καλλιέργεια του ακτινιδίου στην Ελλάδα.el
heal.typebachelorThesis-
heal.classificationΚαλλιέργεια - Ακτινίδιοel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή Εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T11:32:54Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2021-
heal.bibliographicCitationΓεροθανάσης, Π., 2021. Η σύγχρονη καλλιέργεια του ακτινιδίου στην Ελλάδα. Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής.el
heal.abstractΜία από τις σύγχρονες σημαντικές καλλιεργητικές και εμπορικές δραστηριότητες είναι αυτή του ακτινιδίου. Το παραγόμενο φρούτο, το ακτινίδιο, αποτελεί σήμερα ένα από τα βασικά προϊόντα στις εμπορικές ανταλλαγές, καθώς μάλιστα σχετίζεται με την αγορά τροφίμων και πιο συγκεκριμένα με την αγορά φρέσκων φρούτων, για τα οποία παρατηρείται αυξανόμενη ζήτηση. Στο πλαίσιο της παρούσας εργασίας μελετάται η καλλιέργεια του ακτινιδίου και η εμπορική του εξάπλωση με ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνική καλλιέργεια του είδους αυτού. Σκοπός είναι να μελετηθεί η ανάπτυξη της καλλιέργειας του ακτινιδίου στη χώρα μας και να καταδειχθεί η αποδοτικότητά του σε επίπεδο παραγωγής αλλά και αναφορικά με την εισροή εσόδων στη χώρα μας.el
heal.abstractOne of the contemporary significant cultivations and commercial activities is the kiwi cultivation. The fruit produced, named kiwi, is currently one of the main products in commercial exchanges, as it is related to the food market and more specifically to the market for fresh fruit, for which there is a growing demand. In the context of the present work, the cultivation of kiwi and its commercial spread is studied with special emphasis on the Greek cultivation of this horticultural species. The purpose is to study the development of kiwi cultivation in our country and to demonstrate its efficiency in terms of production but also in terms of revenue inflow in our country.el
heal.advisorNameΚαριπίδης, Χαράλαμποςel
heal.committeeMemberNameΣτουρνάρας, Βασίλειοςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages71-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons