Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11693
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚαβαρδίνα, Χρυσάνθηel
dc.date.accessioned2020-10-08T11:39:19Z-
dc.date.available2020-10-08T11:39:19Z-
dc.date.issued2020-10-08-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11693-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΡοδάκιναel
dc.titleΟι σύγχρονες τάσεις στη καλλιέργεια ποικιλιών ροδάκινου για κονσερβοποίηση στην Ελλάδα.el
heal.typebachelorThesis-
heal.classificationΡοδακινιά - Καλλιέργεια - Ελλάδαel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή Εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T10:33:13Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2020-09-
heal.bibliographicCitationΚαβαρδίνα, Χ., 2020. Οι σύγχρονες τάσεις στη καλλιέργεια ποικιλιών ροδάκινου για κονσερβοποίηση στην Ελλάδα. Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής.el
heal.advisorNameΚαριπίδης, Χαράλαμποςel
heal.committeeMemberNameΖήσης, Κωνσταντίνοςel
heal.committeeMemberNameΒάσση, Αθανασίαel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages46-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons