Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11621
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Τσιπρά, Θεοδώρα | el |
dc.date.accessioned | 2020-09-28T10:15:49Z | - |
dc.date.available | 2020-09-28T10:15:49Z | - |
dc.date.issued | 2020-09-28 | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11621 | - |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.subject | Καλλιέργεια, μηλιά | el |
dc.title | Η καλλιέργεια της μηλιάς. | el |
heal.type | bachelorThesis | - |
heal.classification | Μηλιά | el |
heal.identifier.secondary | Πτυχιακή Εργασία | - |
heal.dateAvailable | 2024-01-06T10:12:27Z | - |
heal.language | el | - |
heal.access | free | - |
heal.recordProvider | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου | el |
heal.publicationDate | 2014 | - |
heal.bibliographicCitation | Τσιπρά, Θ., 2014. Η καλλιέργεια της μηλιάς.Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής. | el |
heal.abstract | Στην έρευνα αναφέρονται ορισμένα ιστορικά στοιχεία, όπως επίσης και η προέλευση της μηλιάς. Γίνεται αναφορά στις απαιτήσεις της σε θερμοκρασία, θρεπτικά στοιχεία και στη διαδικασία της λίπανσης, του κλαδέματος και της άρδευσης. Αναφέρονται επίσης οι εχθροί της μηλιάς και οι τρόποι αντιμετώπισης αυτών. | el |
heal.advisorName | Καριπίδης, Χαράλαμπος | el |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής | el |
heal.academicPublisherID | teiep | - |
heal.numberOfPages | 61 | - |
heal.fullTextAvailability | false | - |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License