Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11569
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΓιάννου, Αλεξάνδρα, Άννα, Μαρίαel
dc.date.accessioned2020-09-09T10:43:09Z-
dc.date.available2020-09-09T10:43:09Z-
dc.date.issued2020-09-09-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11569-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΓενετική Βελτίωσηel
dc.subjectΓονιδιωματική Επιλογήel
dc.subjectΜοριακοί Δείκτεςel
dc.subjectΒοοειδήel
dc.titleΓενετική Βελτίωση και Γονιδιωματική Επιλογήel
heal.typebachelorThesis-
heal.classificationΓενετική Βετίωσηel
heal.classificationΓονιδιωματική Επιλογήel
heal.dateAvailable2024-01-06T15:51:10Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2020-
heal.bibliographicCitationΓιάννου, Α. 2020. Γενετική Βελτίωση και Γονιδιωματική Επιλογή. Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής.el
heal.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα την Γενετική Βελτίωση και την Γονιδιωματική Επιλογή και αποτελεί μια βιβλιογραφική ανασκόπηση της εξέλιξης της Γενετικής Βελτίωσης και της Γονιδιωματικής Επιλογής στο κλάδο της ζωικής παραγωγής. Η παρούσα εργασία χωρίζεται σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος, στο οποίο αναλύονται εκτενώς τα επιστημονικά πεδία της Γενετικής και Γενετικής Βελτίωσης, το δεύτερο μέρος όπου γίνεται λεπτομερής αναφορά στους μοριακούς δείκτες και το τρίτο μέρος το οποίο πραγματεύεται την πρόοδο στον τομέα της Γονιδιωματικής Επιλογής στην ζωική παραγωγή.el
heal.abstractThe present thesis studies Genetic Improvement and Genomic Selection topics as well as their implementation and progress in Animal Production science. It is divided in three parts. The first part deals with an extended review on Genetic Improvement and Genomic Selection, while the second one describes in detail the molecular genetic markers. Finally, the third part is referred to the application of Genomic Selection in Animal Production science.en
heal.advisorNameΛουκοβίτης, Δημήτριοςel
heal.committeeMemberNameΓκούβα, Ευαγγελίαel
heal.committeeMemberNameΦώτου, Κωνσταντίναel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages40-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΠΤΥΧΙΑΚΗ-ΓΙΑΝΝΟΥ-converted.pdfΠτυχιακή εργασία654.26 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons