Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11235
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Μανώλα, Κλεοπάτρα | el |
dc.date.accessioned | 2020-06-18T05:50:24Z | - |
dc.date.available | 2020-06-18T05:50:24Z | - |
dc.date.issued | 2020-06-18 | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11235 | - |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.subject | Φυτοβιοτικά | el |
dc.subject | Μηρυκαστικά | el |
dc.subject | Διατροφή | el |
dc.subject | Βοοειδή | el |
dc.title | Η χρήση των φυτοβιοτικών στη διατροφή των μεγάλων μηρυκαστικών | el |
heal.type | bachelorThesis | - |
heal.classification | Μηρυκαστικά - Διατροφή | el |
heal.dateAvailable | 2024-01-06T16:03:50Z | - |
heal.language | el | - |
heal.access | free | - |
heal.recordProvider | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου | el |
heal.publicationDate | 2020-05-25 | - |
heal.bibliographicCitation | Μανώλα, Κ., 2020. Η χρήση των φυτοβιοτικών στη διατροφή των μεγάλων μηρυκαστικών. Πτυχιακή εργασία. Άρτα: T.E.I. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής. | el |
heal.abstract | Η προσθήκη φυτοβιοτικών στα σιτηρέσια βοοειδών μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη και να μειώσει τη χρήση αντιβιοτικών. Έτσι, μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες αποδόσεις, μεγαλύτερη ποσότητα λίπους και πρωτεΐνης γάλακτος, αύξηση του ρυθμού σωματικής ανάπτυξης, αύξηση του βάρους απογαλακτισμού, καλύτερη πεπτικότητα των ζωοτροφών, καλύτερη ποιότητα κρέατος κ.ά. Ακόμη, με την κατανάλωση φυτοβιοτικών τα βοοειδή προστατεύονται από ασθένειες και μικρόβια με φυσικό τρόπο. | el |
heal.abstract | The use of phytobiotic supplements can offer significant benefits and lower the use of antibiotics. Thus, it can increase yields, fat and milk protein, average daily weight gain, weight at weaning, digestibility of feedstuffs, meat quality, etc. Through the use of phytobiotics, cattle are protected from diseases and germs in a natural way. | en |
heal.advisorName | Μπόνος, Ελευθέριος | el |
heal.committeeMemberName | Μαγκλάρας, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | Γκούβα, Ευαγγελία | el |
heal.committeeMemberName | Μπόνος, Ελευθέριος | el |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής | el |
heal.academicPublisherID | teiep | - |
heal.numberOfPages | 62 | - |
heal.fullTextAvailability | true | - |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Manola, K. _TTG_2020.pdf | Πτυχιακή εργασία | 2.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License