Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΦάσκο, Γεωργία - Κλαούντιαel
dc.date.accessioned2020-06-11T07:20:47Z-
dc.date.available2020-06-11T07:20:47Z-
dc.date.issued2020-06-11-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11124-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΜέρλινel
dc.subjectΆρταel
dc.subjectΠορτοκάλιel
dc.titleΗ επίδραση λιπαντικών επεμβάσεων σε ποσοτικές και ποιοτικές παραμέτρους και στη θρεπτική κατάσταση της ποικιλίας ομφαλοφόρων πορτοκαλιών Washington Navel (Μέρλιν) στην Άρτα.el
heal.typebachelorThesis-
heal.classificationΕσπεριδοειδή - Ελλάδα - Άρταel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή Εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T10:37:10Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2014-
heal.bibliographicCitationΦάσκο, Γ., 2014. Η επίδραση λιπαντικών επεμβάσεων σε ποσοτικές και ποιοτικές παραμέτρους και στη θρεπτική κατάσταση της ποικιλίας ομφαλοφόρων πορτοκαλιών Washington Navel (Μέρλιν) στην Άρτα. Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής.el
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages77-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
845.pdfΠτυχιακή Εργασία3.67 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons