Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10718
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚαλούδη, Μαριάνθηel
dc.date.accessioned2020-02-28T10:06:50Z-
dc.date.available2020-02-28T10:06:50Z-
dc.date.issued2020-02-28-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10718-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΣποροπαραγωγήel
dc.titleΣποροπαραγωγή κηπευτικών της οικογένειας SOLANACEAE.el
heal.typebachelorThesis-
heal.classificationΣποροπαραγωγήel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή Εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T10:56:11Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2020-02-24-
heal.bibliographicCitationΚαλούδη, Μ., 2020. Σποροπαραγωγή κηπευτικών της οικογένειας SOLANACEAE.Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής.el
heal.abstractΞεκινώντας λοιπόν αυτή την εργασία γίνεται μία γενική αναφορά στην σποροπαραγωγή και τις προϋποθέσεις για να είναι επιτυχημένη. Αναφέρονται οι βασικοί σκοποί και οι βασικές αρχές της σποροπαραγωγής καθώς επίσης οι μέθοδοι που εφαρμόζονται κατά τον καλλιεργητικό και εργαστηριακό έλεγχο. Στη συνέχεια θα δούμε αναλυτικά τις διαδικασίες που απαιτούνται για την σποροπαραγωγή της πατάτας, της τομάτας, της μελιτζάνας και της πιπεριάς. Τέλος η εργασία αναλύει τα στάδια ελέγχου που γίνονται για να πιστοποιηθεί ο κάθε σπόρος.el
heal.abstractIn the context of this thesis, reference has been made to the process of seed production of certain plants of the "Solanaceae" family. More specifically, a focused study will be maintained on the most important vegetable species of this family cultivated in Greece, as well as in other countries .These species are listed below: I. Potato II. Tomato III. Eggplant IV. Peppers In the opening of this thesis, a general reference to the seed production and the prerequisites, in order to be successful, will be emphasized. The main objectives and basic principles of the seed production, as well as the methods applied in the cultivation and the laboratory tests conducted, are being highlighted. Then, the procedures required for the production of potato, tomato, eggplant and pepper will be maintained, in detail. Finally, in this thesis, a further analysis is being presented on the laboratory test stages followed, in order for each seed to be certified.el
heal.advisorNameΚαριπίδης, Χαράλαμποςel
heal.committeeMemberNameΖήσης, Κωνσταντίνοςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages57-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons